Училище

Добре дошли!

В сайта на Училище по дизайн, една творческа разработка на Едно към Едно ЕООД, фирма за Образование и Развитие, регистрирана марка в Патентно ведомство на България за действие на територията на България.

Училище по дизайн е една от двете основни дейности на фирмата, която заема по-голямата сфера от обслужване. Наименованието наследява най-прогресивната форма на образование и социална интеграция на поколенията още от епохата на българското Възраждане. Целим да внедряваме обич към родината, ценните качества на българската националност. С това да допринасяме израстване на българския дух, за повече самостоятелност, творчество и така необходимата за всеки гениалност, която всеки таи в съзнанието си, а малцина от нас я извеждат като водеща сила на живота.

Ние съпътстваме развитието. Дизайнът разширява две важни неща: Познанието и Въображението, които дават стратегически резултати в икономиката на една държава. С това допринасяме своята полезност към мястото, където сме родени, отгледани и имаме възможност да работим.

Надяваме се всяка стъпка в този сайт да е лесна, удобна и логически последователна. Разчитаме на Вашите коментари и препоръки, за да се развиваме все напред и постоянно. Благодарим Ви!