УМ по Софтуер

Ще Ви обуча

Обученията по софтуер са стандартни практики в центровете за професионално обучение, свързано с компютърни науки и професии. Те включват всички най-известни професионално използвани софтуери, произвеждани по света. Както и множество приложни програмни продукти, от помощ за оператори в магазини за оборудване, дизайн, декорация и други. В Едно към Едно се изучават софтуери, които са познати като професионални и се ползват навсякъде по света в студиа за дизайн.

Софтуерни Учебни Модули за разучаване всички функции на професионалните софтуери за дизайн. Всички модули съдържат по 30 учебни часа, по 40 минути, изцяло практически.

Adobe Illustator

Убедителна векторна графика с изключителни ефекти. Неизчерпаем набор от библиотеки, линии, етикети, символи. Потребителски палитри на цветове и цветови гами. Триизмерни ефекти, чертане в перспектива.

Всички преимущества на този високопроизводителен инструмент на векторната графика, майсторското оръжие на фриланс и корпоративния графичен дизайн.

Adobe Photoshop

За фото-обработващото приложение казват, че е най-професионалния софтуер в индустрията на програмно оборудване. Едно е сигурно, този софтуер е най-съвършеният в растерната графика. От него водят началото си всички фото-матрици в света.

Свободно действие със слоевете, всички филтри и коректори на цветове. Фотографски трикове и методи на съвършена фото-обработка. Приложение на софтуера в научната сфера, в Рекламната графика, в 3D графиката и WEB дизайн. Нищо не е пропуснато. Всичко в актуални параметри.

Adobe InDesign

Мощният изпълнител за крайна подготовка на най-обемните тиражни издания. Надеждни методи и инструментариум за точна и бърза дизайнерска работа по подготовката на всяко издание. Примери за приложение на страниращата програма като създател на матрици за корпоративно разпространение във фирмата и поемане на всяка задача по публикуване на важна документация и презентационни материали. WEB и електронни приложения на софтуера.

Дизайнерски трикове за създаване на ефектни модели и графични обекти направо в страницата на програмата.

Autodesk AutoCAD

Най-точният софтуер в света, който разчертава еднакво успешно траекториите на космическите апарати, така и детайли от микросреда. Изключителни приложения в окръжаващата среда като урбанистика, изложбени и обществени пространства, архитектура и вътрешна архитектура, мебел производство, техническо чертане на отговорни машинни детайли от всички индустрии.

Методи за изключително бърза, надеждна, професионална работа с този невероятно полезен софтуер, приложим за всеки дизайн.

Autodesk REVIT Architecture

Тежката кавалерия на платформата Autodesk, който софтуер работи в колаборация с другите известни програми от платформата. BIM технологията в действие, заема половината от света в сферата на архитектурното проектиране и поделя с други софтуери от своя клас най-величествените произведения на съвременното строителство.

Усвояване на инструментариума за удобна работа в потребителския профил на професионалиста.

Autodesk 3dsmax

Единственият съвременен софтуер, който е произведен и действа от ерата преди появата на персоналния компютър. Програмиран в съвършен програмен език, това е софтуерът който запазва първо място в компютърната графика за триизмерна визуализация. Постигането на хиперфотореализъм най-често се постига с този софтуер. Широк спектър на моделиране, практически неограничен в 3D.

Усвояване на умения за постигане на нива от триизмерната графика, преди всичко свързани с вътрешната архитектура.

Graphisoft ArchiCAD

Софтуерите на европейският софтуерен концерн Nemetschek, в случая Graphisoft, са известни с изключително удобната работа в тях и съвършените крайни резултати. Това е първата архитектурна програма, създадена по стандартите за структурата на сградите. Технологията BIM разгръща напълно своите възможности тук. Софтуерът е незаменим инструмент за архитекти, които искат свобода на действие. Съдържа структурни елементи, които не са застъпени в други аналози.

Усвояване всички инструменти за построяване на завършен архитектурен проект. Плюс съвършен краен рендер.

MAXON Cinema4D

Европейският триизмерен софтуер, разработка на MAXON, отново от компанията Nemetschek, която има официално представителство в България. Един мощен софтуер за произвеждане на всички типове обемна графика, който работи изключително лесно, а постига съвършени резултати. Отличен за реализиране на творчески потенциал. Реализира продукция от всички сфери на дизайна, лек и високопроизводителен.

Усвояване на инструментариума на софтуер, свързан с нуждите на графичния и пространствения дизайн. Моделиране, Текстуриране, Визуализация.

CorelDRAW

Интуитивните програми имат своя най-ярък представител. Незаменим помощник за всяко проектиране от нулата там, където има много усет и много малко разбиране за техническата страна на дизайна. Светкавична обработка на текст, създаване и трансформиране на фигури, всички приложения на векторните елементи и известните линии на Безие, както и характерните конструктивни линии SP line, употребявани изцяло в техническото чертане.

Свойството на този векторен софтуер да е в услуга на мисленето и творчеството, го прави така необходим за всеки професионалист, обърнал поглед към компютърната графика и дизайна.


Ако законът на Мур продължава да се прилага, компютрите трябва да могат да симулират човешкия мозък до около 2030.

Нийл Фъргюсън


Избери своя софтуер!